Crypto – ATM

Tα Crypto-ATMs αποτελούν την σημαντικότερη “γέφυρα” από την συμβατική οικονομία προς τα Ψηφιακά Νομίσματα.

Εξάλλου, μέσω των αποκαλούμενων Crypto-ATMs τα χαρτονομίσματα μας μπορούν να ανταλλαχθούν με Ψηφιακά Νομίσματα όπως & το αντίστροφο!

 

we greece crypto atm     we greece crypto atm      we greece btc atm spots

Δίχως αμφιβολία, στην “We Greece” ως μοναδικό σκοπό μας έχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων & των ανεξάρτητων συνεργατών μας για την ομαλότερη μετάβαση τους στον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων.

we greece btc atm spots      we greece crypto atm

Προσβλέποντας στο μέλλον με ένα δυνατό όραμα & ξεκάθαρη στρατηγική, η “We Greece” έχει συνάψει συνεργασία με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή & πάροχο Bitcoin ATMs στην Ευρώπη, παρέχοντας παράλληλα σημαντικά οικονομικά οφέλη τόσο για τον Έλληνα επιχειρηματία όσο & για εκείνους που συστήνουν αντίστοιχες μικρομεσαίες ή μη επιχειρήσεις.

Είπαν για τα "We Greece" Crypto - ΑΤΜ

Αποφάσισα να τοποθετήσω ένα Crypto - ATM στην επιχείρησή μου γιατί θεωρώ πως είναι μια κίνηση που θα αποφέρει κέρδη και αύξηση του πελατολογίου της. Είναι μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση από την οποία δεν θα ήθελα να απέχω. Επιπρόσθετα, ασχολούμαι με τα Ψηφιακά Νομίσματα από το 2014. Κάθε χρόνο αυξάνονται τα άτομα που τα χρησιμοποιούν & προσωπικά πιστεύω ότι σε 5 χρόνια από τώρα το 50% των συναλλαγών παγκοσμίως θα γίνονται με Ψηφιακά Νομίσματα. Ασφαλώς & θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την εγκατάσταση ενός Crypto - ATM με την πολύ καλή εξυπηρέτηση & υποστήριξη που παρέχει η “We Greece” σε όλα τα στάδια.
Παναγιώτης Κ. – 40 Ετών – Ιδιοκτήτης Κοσμηματοπωλείου – Ρόδος

bitcoin atm spot-katsidonis
Ένα φιλικό μου πρόσωπο μου μίλησε για τη “We Greece”. Εμπιστεύτηκα αυτό το πρόσωπο & ήθελα να είμαι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που θα φιλοξενήσουν ένα Crypto - ATM. Είχα γνώσεις πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα αλλά για εγκατάσταση ενός Crypto - ATM πρώτη φορά ενημερώθηκα από τη “We Greece”! Κατά την προσωπική μου γνώμη, τα Ψηφιακά Νομίσματα είναι το μέλλον & αποτελούν σπουδαία επιχειρηματική κίνηση για αυτούς που θα εμπλακούν ενεργά μαζί τους, ειδικά τώρα στην αρχή! Θα πρότεινα την εγκατάσταση ενός Cryptο - ATM & την υποστήριξη που παρέχει η “We Greece” σε φίλο - επιχειρηματία, γιατί το μόνο που κάνεις ουσιαστικά είναι να παραχωρείς 2 τετραγωνικά μέτρα από το χώρο της επιχείρησής σου.
Νικόλαος Γ.- 42 Ετών – Ιδιοκτήτης Καφετέριας – Αθήνα

69 academy btc atm spot
Αντιλήφθηκα την εγκατάσταση ενός Crypto - ATM στο χώρο του καταστήματός μου σαν μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση. Με αυτόν το τρόπο ήθελα η επιχείρησή μου να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη προβολή μέσω του συγκεκριμένου project της “We Greece”. Οι γνώσεις μου για τα Ψηφιακά Νομίσματα ήταν επιφανειακή καθώς από το 2017 είχα ακούσει από το φιλικό μου περιβάλλον για το Bitcoin. Σήμερα είμαι θετικός & πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη χρήση Ψηφιακών Νομισμάτων από τον κόσμο. Δίχως αμφιβολία, θα σύστηνα την εγκατάσταση ενός Cryptο - ATM σε φίλους - επιχειρηματίες γιατί η “We Greece” μπορεί να βοηθήσει τον μέσο Έλληνα επιχειρηματία να αντιληφθεί την αξία των Ψηφιακών Νομισμάτων μέσω των online Κρυπτο - Ακαδημιών της.
Γιάννης Χ.- 45 Ετών – Ιδιοκτήτης Internet Cafe – Αιγάλεω

BTC ATM SPOT

bits and bytes btc atm spot
Μέσω μιας πολύ καλής μου φίλης γνώρισα τις δραστηριότητες της “We Greece” & πήρα αμέσως την απόφαση να εγκαταστήσω ένα Crypto - ATM & στις 2 επιχειρήσεις που διατηρώ, με σκοπό να πρωτοπορήσω στην περιοχή της Αργοναυπλίας. Δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα. Τώρα πια όμως πιστεύω πως τα Ψηφιακά Νομίσματα είναι το μέλλον των συναλλαγών, αφού φθηνότερες και ταχύτερες συναλλαγές θέλει όλος ο κόσμος! Τα Crypto - ATM είναι ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό project της “We Greece” στην Ελλάδα! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάθε Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να πρωτοπορεί & να καινοτομεί.
Γιώργος Φ.- 45 Ετών – Ιδιοκτήτης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Άργος & Ναύπλιο

revoil filippidis btc atm spot
Μετά από παρότρυνση ενός συνεργάτη μου να παρακολουθήσω ένα από τα Live Webinars που διοργανώνει η “We Greece” πήρα την απόφαση να συνεργαστώ μαζί της & να εγκαταστήσω ένα Crypto - ATM στο χώρο του καταστήματός μου. Μου άρεσε τόσο ο τρόπος παρουσίασης όσο & τα μηνύματα & η γενικότερη θετική ενέργεια που έλαβα από την “We Greece”. Εξάλλου, είχα προηγούμενη εμπειρία στα Ψηφιακά Νομίσματα, αλλά σαφώς όχι μεγάλη. Σήμερα πια πιστεύω ότι τα Ψηφιακά Νομίσματα είναι το μέλλον των συναλλαγών & η πορεία τους θα είναι ανοδική στην Ελληνική αγορά. Για αυτόν το σκοπό σχεδιάζω να κινηθώ ενεργά & να επικοινωνήσω το project της “We Greece” σε γνωστούς μου σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Βασίλειος Γ.- 56 Ετών – Ιδιοκτήτης Cafe – Κώς

BTC ATM SPOT

global cage btc atn spot

Επιπλέον πληροφορίες

  • Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ανταμοιβών και πληρωμών σχετικά με το καινοτόμο επιχειρηματικό σχέδιο των “Crypto – ATMs”  πατήστε στο παρακάτω κουμπί