Crypto – Academy

Η “We Greece” έχει δημιουργηθεί από Έλληνες επαγγελματίες  με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καθιστώντας την ένα πραγματικό σχολείο γνώσης πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα, μια κοινότητα έμπνευσης & δημιουργίας για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή.

Οι λέξεις που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τον τρόπο εργασίας της “We Greece” είναι η εξέλιξη, η συνεχής επιμόρφωση & υποστήριξη στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις  & τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της & όλα τα παραπάνω συνιστούν τον κύριο άξονα της δραστηριότητας της.

crypto_academy_we_greece

Αποστολή της “We Greece” είναι η επιμόρφωση & εκμάθηση των ανθρώπων πάνω στα κρυπτονομίσματα, ανεξαρτήτως κοινωνικής καταβολής, ηλικίας ή πρότερης εργασιακής εμπειρίας τους.

Σκοπός της “We Greece” είναι η προσωπική & επαγγελματική επιτυχία της κάθε συμβεβλημένης επιχείρησης & των Ανεξάρτητων Συνεργατών της – μέσω του ομαδικού πνεύματος & της συνεχούς υποστήριξης που παρέχει σε αυτά.

Η “We Greece” Online Κρυπτο-Ακαδημία αποτελεί την κορωνίδα του Οικοσυστήματος & συνιστά το βασικότερο εργαλείο στον δρόμο προς την οικονομική σταθερότητα & την περαιτέρω εξέλιξη επί των Ψηφιακών Νομισμάτων.

Η “We Greece” Online Crypto – Academy αποτελείται από 3 διαφορετικά Επίπεδα Εκπαίδευσης (Levels 1-3), δομημένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να τα παρακολουθήσει & να τα αφομοιώσει χωρίς να απαιτείται κάποια πρότερη εμπειρία του πάνω στην Ψηφιακή Οικονομία.

Εξάλλου, με την ολοκλήρωση του κάθε Επιπέδου Εκπαίδευσης θα παραδίδεται στους συμμετέχοντες & αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης ενώ τα online μαθήματα πραγματοποιούνται  εξ´ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα.

Τρεις διαφορετικές 3ωρες Επιμορφωτικές Ενότητες που μπορούν με ασφάλεια, με υπευθυνότητα & με επαγγελματισμό να εισάγουν ομαλά τον οποιονδήποτε στον ιδιαίτερο & μαγευτικό κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων.

Είπαν για τη "We Greece" Crypto - Academy

Είμαι κάτοικος Γαλατσίου και έλαβα μέρος στην 1η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ και στο 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο την 10η Ιουνίου του 2018. Αν και 15 χρόνια λογιστής στο επάγγελμα πρότερη εμπειρία με τα ψηφιακά νομίσματα δεν είχα… Ωστόσο, η Κρυπτο – Ακαδημία με βοήθησε πάρα πολύ να ξετυλίξω το κουβάρι που οδηγεί στον μαγευτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων και να θέλω να γνωρίσω όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Η Κρυπτο – Ακαδημία που παρακολούθησα και ο Εισηγητής ήταν αρκετά κατανοητός και διαδραστικός, με αποτέλεσμα να κατανοήσουμε στην πράξη όλοι οι συμμετέχοντες τις γνώσεις που λάβαμε. Σαφώς και τη συστήνω χωρίς δισταγμό σε όποιον δεν την έχει παρακολουθήσει ακόμη!
Νικόλαος Σ. – 42 Ετών – Ιδ. Λογιστικού Γραφείου – Αθήνα

Founder LaStudio

NIKOS SEVASTOS
Μέχρι και τις 10 Ιουνίου του 2018 που έλαβα μέρος στο 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας είχα ελάχιστη εμπειρία με τα Ψηφιακά Νομίσματα παρότι είμαι επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο, στα Χανιά όπου ζω. Η συμμετοχή μου στην Κρυπτο - Ακαδημία της "We Greece” με βοήθησε πολύ στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και την τεχνολογία ‘’Blockchain’’, να μάθω ποια είναι τα οφέλη από αυτά, πώς να ξεχωρίζω εάν ένα Ψηφιακό Νόμισμα είναι πραγματικό ή όχι και πάρα πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες! Παράλληλα, έκανα πολύ καλές γνωριμίες οι οποίες πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου στον μαγικό χώρο των Ψηφιακών Νομισμάτων. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να παρακολουθήσει την Κρυπτο-Ακαδημία της "We Greece” ως το κυριότερο εργαλείο για να μπορέσει να αποκτήσει όλες αυτές τις γνώσεις που χρειάζεται σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και για το πώς αυτά λειτουργούν
Ιωσήφ Β. – 53 Ετών – Τουριστικές Υπηρεσίες – Χανιά Κρήτη

CEO DELL

IOSIF VATSAKIS
Είμαι από τους τυχερούς που παρακολούθησαν το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της 1ης Κρυπτο - Ακαδημίας της ‘’We Greece’’, τον Ιούνιο του 2018! Εργάζομαι ως Graphic Designer στη Θεσσαλονίκη και η εμπειρία μου πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα ξεκίνησε τις αρχές του 2018. Η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ μου έδωσε τη δυνατότητα να ενώσω τα κομμάτια διάσπαρτων πληροφοριών από πολλές και διαφορετικές πηγές που είχα συλλέξει και να δημιουργήσω μία άποψη για το πώς θέλω να εισχωρήσω στον καινοτόμο κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Αν και ήταν η 1η μόλις Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’, υπήρξε μια πολύ καλή παρουσίαση, ομολογουμένως! Θα την σύστηνα, επομένως, μιας και η οικονομία έχει προχωρήσει κατά πολύ σε αυτό το επίπεδο. Θεωρώ, λοιπόν, ‘’αναγκαίο κακό’’ την ενημέρωση όλων μας πάνω στα κρυπτονομίσματα, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές!
Ελλη Π. – 32 Ετών – Γραφίστας – Βέροια

Sea Master Chef

ELI PASCHOULA
'' Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το Επίπεδο 1 της Crypt-Academy στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2018. Παρόλο που έχω προηγούμενες γνώσεις για την ψηφιακή οικονομία και τις κρυπτοσυχνότητες, μπορώ να πω ότι η Crypto-Academy ήταν πολύ χρήσιμη στην κατανόηση και εξηγώντας τις βασικές αρχές της βιομηχανίας. Το υλικό που δόθηκε καθώς και η παρουσίαση των Crypto - Trainers διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε αυτό, και τα χαρακτηριστικά της Crypto - Academy που εκτιμώ θετικά. Θα ήθελα να συστήσω ευχαρίστως σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την Crypto - Academy, καθώς νομίζω ότι θα τον βοηθήσει πολύ, όπως και εγώ.
Γεώργιος Ρ. – 42 Ετών – Ελ. Επαγγελματίας – Αθήνα

ROUSIS GEORGIOS
Παρακολούθησα το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 2019, μιας και είχα κάποια ενημέρωση σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα. Ήθελα όμως να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και γι’ αυτό τον λόγο δήλωσα τη συμμετοχή μου στην Κρυπτο-Ακαδημία. Η οργάνωση, οι πληροφορίες καθώς και η παρουσίαση της Κρυπτο-Ακαδημίας ήταν πολύ καλή και μπορώ να πω πως τα όσα άκουσα με βοήθησαν αρκετά στο να έχω μια σφαιρική άποψη γύρω από τα Κρυπτονομίσματα. Τη συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτή την τάση της εποχής μας!
Γιάννης Π. – Ετών 65 – Ελ. Επαγγελματίας – Ηράκλειο Κρήτης

PANAGIOTAKIS GIANNIS
Είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο – Ακαδημίας τον Ιούνιο του 2018. Αρχικά, όλες αυτές οι πληροφορίες και οι γνώσεις που έλαβα μου φάνηκαν "βουνό", μιας και δεν είχα πρότερη εμπειρία, καθότι αγρότης. Κατόπιν, παρακολουθώντας συχνά τα Webinars της ''We Greece’’ άρχισα να εξοικειώνομαι. Πλέον μπορώ πολύ καλύτερα να καταλαβαίνω περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων. Ανυπομονώ για το 2ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ προκειμένου να ενημερωθώ για πιο συγκεκριμένα θέματα όσoν αφορά στα Ψηφιακά Νομίσματα. Οι εμπνευστές της ‘’We Greece’’ έχουν αστείρευτη ενέργεια, εμπειρία και τις απαιτούμενες γνώσεις! Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων να παρακολουθήσει τις Κρυπτο – Ακαδημίες της ‘’We Greece’’ για να πάρει τις απαραίτητες γνώσεις! Η γνώση είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε!
Νικόλαος Μ. – 60 Ετών – Αγρότης – Χανιά

Founder LaStudio

NIKOS MARKOGIANNAKIS
Στις 10 Ιουνίου του 2018 με μεγάλη μου χαρά έλαβα μέρος στο 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο – Ακαδημίας. Εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος, κατοικώ στον Ωρωπό και η μέχρι τότε εμπειρία μου με τα Ψηφιακά Νομίσματα ήταν ελάχιστη και αυτός μάλιστα ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να συμμετάσχω στην Κρυπτο – Ακαδημία, μιας και όλο και περισσότερα δημοσιεύματα έβρισκα μπροστά μου που αφορούσαν στην τάση των κρυπτονομισμάτων. Μπορώ να πω πως η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να κατανοήσω καλύτερα και με απόλυτη σαφήνεια τον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων και την καινοτόμα τεχνολογία ‘’Blockchain’’! Για τον λόγο αυτό, σίγουρα προτρέπω και συστήνω στον κάθε έναν που θέλει να μάθει γρήγορα και υπεύθυνα βασικές αλλά και περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από τα Ψηφιακά Νομίσματα να λάβει μέρος στην επόμενη κιόλας Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’!
Γιάννης Κ. – 38 Ετών – Ιδ. Υπάλληλος – Ωρωπός

Founder LaStudio

GIANNIS KAPETANIOS
Αν και είχα γνώση γύρω από τα Κρυπτονομίσματα είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στις 20 Ιανουαρίου του 2019 στην Αθήνα. Καθότι ασχολούμαι περίπου 2 χρόνια ενεργά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και άλλα 5 περίπου χρόνια που τα παρακολουθώ, δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Για κάποιον, όμως, που παρακολουθεί για 1η φορά την Crypto-Academy της ‘’We Greece’’, μπορώ να πω με σιγουριά πως αυτή είναι κατατοπιστική. Αυτό συμβαίνει γιατί η ύλη είναι πραγματικά πλήρης (και με το παραπάνω θα έλεγα για κάποιον αρχάριο στον συγκεκριμένο κλάδο) και έχεις τη δυνατότητα να μάθεις πάρα πολλά πράγματα! Η παρουσίαση των εισηγητών είναι πολύ καλή και με επαγγελματισμό. Σίγουρα θα σύστηνα την Crypto-Academy της ‘’We Greece’’ σε κάποιον φίλο ή γνωστό μου!
Πέτρος Γ.- 45 Ετών – Ιδ. Υπάλληλος – Θεσσαλονίκη

GIANNELIS PETROS
Έχω παρακολουθήσει και τα δύο Επιμορφωτικά Επίπεδα της ‘’We Greece’’ Crypto – Academy που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Το 1ο Level στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 και το 2ο στις 10 Φεβρουαρίου του 2019. Χάρη στην πολύχρονη επιχειρηματική μου δραστηριότητα - αν και είχα ελάχιστες γνώσεις πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα - η Crypto – Academy με βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσω καλύτερα και σε βάθος όλες τις πληροφορίες που έλαβα. Στο γεγονός αυτό βοήθησε φυσικά πάρα πολύ η χρηστική ύλη των Ακαδημιών και των 2 Επιμορφωτικών Επιπέδων αλλά και οι εξαιρετικά καταρτισμένοι εισηγητές! Ως εκ του αποτελέσματος, τη συστήνω ανεπιφύλακτα τις Crypto – Academies σε όποιον θέλει πραγματικά να λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα Ψηφιακά Νομίσματα!
Χρήστος Κ. – 44 Ετών – Επενδυτικός Σύμβουλος – Αθήνα

KREOUZIS CHRISTOS
Παρακολούθησα το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της "We Greece" Crypto - Academy στις 21-10-2018 στην Καλαμάτα. Δεν είχα ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία με κρυπτονομίσματα, αλλά μόνο μια μικρή και γενική γνώση για την ύπαρξή τους. Η "We Greece" Crypto - Academy συνέβαλε στην απόκτηση βασικών γνώσεων σχετικά με τη λειτουργία της δημιουργίας, της χρησιμότητας και της κρυπτογράφησης. Η παρουσίαση των Εισηγητών της Crypto - Academy ήταν απολύτως κατανοητή, πλούσια σε πληροφορίες και εξαιρετική. Η τοποθεσία που έλαβε χώρα το γεγονός ήταν εξαιρετική και έκανε ακόμα πιο εύκολη την παρακολούθηση της Crypto - Academy. Πιστεύω ότι "We Greece" Crypto - Academy είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι χρειάζεται για τα κρυπτονομίσματα και γι 'αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων!
Νάνσυ Δ. – 46 Ετών -Δικηγόρος Αρείου Πάγου – Καλαμάτα

Εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος, είμαι κάτοικος Γαλατσίου και παρακολούθησα 1η φορά την Κρυπτο - Ακαδημία τον Σεπτέμβριο του 2018. Παρά το γεγονός ότι δεν είχα ιδιαίτερη εμπειρία με τον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων, στην Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ έλαβα σημαντικές πληροφορίες που με βοήθησαν να κατανοήσω τον κόσμο της Ψηφιακής Οικονομίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε το ότι ο Εισηγητής της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας ήταν αρκετά κατανοητός και προσιτός! Αδιαμφισβήτητα – συνεπώς - θα σύστηνα σε κάποιον φίλο μου να παρακολουθήσει τις Κρυπτο - Ακαδημίες. Είναι "μια πόρτα" στο κοντινό μέλλον!
Ευσταθία Κ. – 34 Ετών – Ιδ. Υπάλληλος – Αθήνα

Steak Master Chef

KOULOUDI EFSTATHIA
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της Κρυπτο – Ακαδημίας της ‘’We Greece’’. Κατοικώ στα Σπάτα Αττικής, ήμουν επαγγελματίας στον κλάδο της εστίασης τα τελευταία 30 χρόνια και μέχρι τότε η επαφή μου με τα Ψηφιακά Νομίσματα ήταν ελάχιστη. Με βεβαιότητα θα μπορούσα να πω πως οι πολύτιμες πληροφορίες που έλαβα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό από τους Εισηγητές της ‘’We Creece’’ Κρυπτο – Ακαδημίας με βοήθησαν πάρα πολύ προκειμένου να κατανοήσω καλύτερα τον μαγευτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων! Οπωσδήποτε θα σύστηνα την Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ σε φίλους και γνωστούς μου!
Δανιήλ Ρ. – 51 Ετών – Ιδ. Υπάλληλος – Σπάτα

ILM STUDIO

ROMAIOS DANIIL
Τον Ιούνιο του 2018 μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας. Πρότερη εμπειρία στον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων δεν είχα, αν και ως επιχειρηματίας συναναστρέφομαι με αρκετό κόσμο καθημερινά στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου και ζω. Η Κρυπτο – Ακαδημία με βοήθησε ωστόσο να λάβω πολύτιμες πληροφορίες και να κατανοήσω καλύτερα τη νέα αυτή τάση της εποχής μας - την Ψηφιακή Οικονομία - που λαμβάνει όλο και περισσότερο έδαφος σε Ελληνικό αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο! Οι γνώσεις που έλαβα από την Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ ήταν τόσο σημαντικές, ουσιαστικές και κατανοητές που ήδη την έχω συστήσει σε φίλους μου και φυσικά θα το ξανακάνω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία!
Ευάγγελος Μ. – 42 Ετών – Ιδ. Επιχείρησης Εστίασης – Ηράκλειο Κρήτης

Founder LaStudio

EVAGELLOS MPELIVANAKIS
Παρακολούθησα το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της Κρύπτο - Ακαδημίας την 1η Ιουλίου του 2018. Είμαι κάτοικος Αττικής και εργάζομαι ως Ναυτικός Πράκτορας. Τρεις μήνες πριν παρακολουθήσω την Κρύπτο - Ακαδημία είχα αρχίσει να συλλέγω πληροφορίες και να παρακολουθώ μέσω του Διαδικτύου τις εξελίξεις στην Ψηφιακή Οικονομία. Η αλήθεια είναι πως η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ με βοήθησε σε 3 επίπεδα: να αποκτήσω – αρχικά - καινούριες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα, να λύσω απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και εκ του αποτελέσματος να βάλω σε μια σειρά στο μυαλό μου τις πληροφορίες που είχα ήδη αποκτήσει! Συνεπώς, θα σύστηνα ανεπιφύλακτα την Κρυπτο - Ακαδημία της ‘’We Greece’’! Είναι πολύ σημαντικό πριν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί με την Ψηφιακή Οικονομία, να ‘’θυσιάσει’’ λίγο από το χρόνο του, για να αντλήσει πληροφορίες και να την γνωρίσει καλύτερα.
Πολύκαρπος Μ. – 37 Ετών – Ναυτικός Πράκτορας – Αθήνα

Crypto Academy student

POLYKARPOS MICHALAKIS

Επιπλέον πληροφορίες

  • Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία σχετικά με την “We Greece” Online Crypto – Academy πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.