τιμές ψηφιακών νομισμάτων
Τιμές ψηφιακών νομισμάτων
kraken
Kraken
ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων
Ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων

Οι Υπηρεσίες μας

we greece crypto academy logo

Η “We Greece” έχει δημιουργηθεί από Έλληνες επαγγελματίες  με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καθιστώντας την ένα πραγματικό σχολείο γνώσης πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα, μια κοινότητα έμπνευσης & δημιουργίας για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto ATM logo

Βασικός στόχος & άμεση προτεραιότητα της “We Greece” είναι η παροχή ποικίλων υπηρεσιών – γύρω από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων – που συμβάλουν στην ομαλότερη μετάβαση των μελών της από την συμβατική οικονομία στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Δείτε περισσότερα

we greece debit cards logo

Βασικός στόχος & άμεση προτεραιότητα της “We Greece” είναι η παροχή ποικίλων υπηρεσιών – γύρω από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων – που συμβάλουν στην ομαλότερη μετάβαση των μελών της από την συμβατική οικονομία στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto invest logo

Ο τομέας των Επενδύσεων στο πεδίο των Ψηφιακών Νομισμάτων άλλοτε παρέχει μεγάλες δυνατότητες για οικονομική ανάπτυξη & ευημερία ενώ άλλοτε χαρακτηρίζεται & ως ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη μεταβλητότητα & πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto POS logo

Η “We Greece” θέλει να κάνει τα Κρυπτονομίσματα ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας στην Ελλάδα!

Εξάλλου, η «We Greece» προσφέρει Crypto-POS τερματικά που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής με τις πληρωμές ψηφιακών νομισμάτων

Δείτε περισσότερα

we greece crypto mining logo

Στόχος & αποστολή της «We Greece» είναι η δημιουργία ενός εξωστρεφούς & ολοκληρωμένου Οικοσυστήματος παροχής υπηρεσιών στο ευρύ πεδίο των Ψηφιακών Νομισμάτων για τον οποιονδήποτε.

Δείτε περισσότερα

loyalty_card_logo

Μία νέα Κοινότητα Αγορών – μία Ελληνική ιδέα η οποία δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σημαντικές λύσεις στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες & τους απλούς καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτή Κοινότητα Αγορών συνιστά ένα παγκόσμιο V.Ι.P Εκπτωτικό Club με στόχο να γεμίσει ένα σημαντικό κενό που υπάρχει στην αγορά – συνδέοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ένα VIP Club καταναλωτών, προσφέροντας παράλληλα μεγάλα οφέλη και στα 2 μέρη.

Δείτε περισσότερα

Η διαφήμιση αποτελεί αναπόσπαστο & απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη & εξάπλωση μίας επιχείρησης.

Εξάλλου, η «We Greece» έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα & υπηρεσίες που φέρουν τα Εμπορικά της σήματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Branding της & εν γένει του Οικοσυστήματος της.

Δείτε περισσότερα

Επιχειρήσεις που δέχονται BTC
ATM spots

Επιτυχόντες "We Greece" Crypto - Academy

Επιτυχόντες Crypto - Academy
Θετικές αξιολογήσεις Crypto - Academy
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Crypto - Academy
Σύστησαν την Crypto - Academy

Είπαν για τη "We Greece"

Είμαι κάτοικος Γαλατσίου και έλαβα μέρος στην 1η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ και στο 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο την 10η Ιουνίου του 2018. Αν και 15 χρόνια λογιστής στο επάγγελμα πρότερη εμπειρία με τα ψηφιακά νομίσματα δεν είχα… Ωστόσο, η Κρυπτο – Ακαδημία με βοήθησε πάρα πολύ να ξετυλίξω το κουβάρι που οδηγεί στον μαγευτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων και να θέλω να γνωρίσω όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Η Κρυπτο – Ακαδημία που παρακολούθησα και ο Εισηγητής ήταν αρκετά κατανοητός και διαδραστικός, με αποτέλεσμα να κατανοήσουμε στην πράξη όλοι οι συμμετέχοντες τις γνώσεις που λάβαμε. Σαφώς και τη συστήνω χωρίς δισταγμό σε όποιον δεν την έχει παρακολουθήσει ακόμη!
Νικόλαος Σεβαστός – 42 Ετών – Αθήνα (Λογιστής)

Founder LaStudio

NIKOS SEVASTOS
Μέχρι και τις 10 Ιουνίου του 2018 που έλαβα μέρος στο 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας είχα ελάχιστη εμπειρία με τα Ψηφιακά Νομίσματα παρότι είμαι επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο, στα Χανιά όπου ζω. Η συμμετοχή μου στην Κρυπτο - Ακαδημία της "We Greece” με βοήθησε πολύ στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και την τεχνολογία ‘’Blockchain’’, να μάθω ποια είναι τα οφέλη από αυτά, πώς να ξεχωρίζω εάν ένα Ψηφιακό Νόμισμα είναι πραγματικό ή όχι και πάρα πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες! Παράλληλα, έκανα πολύ καλές γνωριμίες οι οποίες πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου στον μαγικό χώρο των Ψηφιακών Νομισμάτων. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να παρακολουθήσει την Κρυπτο-Ακαδημία της "We Greece” ως το κυριότερο εργαλείο για να μπορέσει να αποκτήσει όλες αυτές τις γνώσεις που χρειάζεται σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και για το πώς αυτά λειτουργούν
Ιωσήφ Βατσάκης – 53 Ετών – Χανιά Κρήτη – Τουριστικές Υπηρεσίες

CEO DELL

IOSIF VATSAKIS
Αν και είχα γνώση γύρω από τα Κρυπτονομίσματα είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στις 20 Ιανουαρίου του 2019 στην Αθήνα. Καθότι ασχολούμαι περίπου 2 χρόνια ενεργά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και άλλα 5 περίπου χρόνια που τα παρακολουθώ, δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Για κάποιον, όμως, που παρακολουθεί για 1η φορά την Crypto-Academy της ‘’We Greece’’, μπορώ να πω με σιγουριά πως αυτή είναι κατατοπιστική. Αυτό συμβαίνει γιατί η ύλη είναι πραγματικά πλήρης (και με το παραπάνω θα έλεγα για κάποιον αρχάριο στον συγκεκριμένο κλάδο) και έχεις τη δυνατότητα να μάθεις πάρα πολλά πράγματα! Η παρουσίαση των εισηγητών είναι πολύ καλή και με επαγγελματισμό. Σίγουρα θα σύστηνα την Crypto-Academy της ‘’We Greece’’ σε κάποιον φίλο ή γνωστό μου!
Πέτρος Γιαννέλης – 45 Ετών – Θεσσαλονίκη

GIANNELIS PETROS
Έχω παρακολουθήσει και τα δύο Επιμορφωτικά Επίπεδα της ‘’We Greece’’ Crypto – Academy που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Το 1ο Level στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 και το 2ο στις 10 Φεβρουαρίου του 2019. Χάρη στην πολύχρονη επιχειρηματική μου δραστηριότητα - αν και είχα ελάχιστες γνώσεις πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα - η Crypto – Academy με βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσω καλύτερα και σε βάθος όλες τις πληροφορίες που έλαβα. Στο γεγονός αυτό βοήθησε φυσικά πάρα πολύ η χρηστική ύλη των Ακαδημιών και των 2 Επιμορφωτικών Επιπέδων αλλά και οι εξαιρετικά καταρτισμένοι εισηγητές! Ως εκ του αποτελέσματος, τη συστήνω ανεπιφύλακτα τις Crypto – Academies σε όποιον θέλει πραγματικά να λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα Ψηφιακά Νομίσματα!
Χρήστος Κρεούζης – 44 Ετών – Αθήνα – Επενδυτικός Σύμβουλος

KREOUZIS CHRISTOS
Παρακολούθησα το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 2019, μιας και είχα κάποια ενημέρωση σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα. Ήθελα όμως να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και γι’ αυτό τον λόγο δήλωσα τη συμμετοχή μου στην Κρυπτο-Ακαδημία. Η οργάνωση, οι πληροφορίες καθώς και η παρουσίαση της Κρυπτο-Ακαδημίας ήταν πολύ καλή και μπορώ να πω πως τα όσα άκουσα με βοήθησαν αρκετά στο να έχω μια σφαιρική άποψη γύρω από τα Κρυπτονομίσματα. Τη συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτή την τάση της εποχής μας!
Γιάννης Παναγιωτάκης – Ετών 65 – Ελ. Επαγγελματίας – Ηράκλειο Κρήτης

PANAGIOTAKIS GIANNIS
Παρακολούθησα το 1ο Επιμορφωτικό Επίπεδο της "We Greece" Crypto - Academy στις 21-10-2018 στην Καλαμάτα. Δεν είχα ιδιαίτερη προηγούμενη εμπειρία με κρυπτονομίσματα, αλλά μόνο μια μικρή και γενική γνώση για την ύπαρξή τους. Η "We Greece" Crypto - Academy συνέβαλε στην απόκτηση βασικών γνώσεων σχετικά με τη λειτουργία της δημιουργίας, της χρησιμότητας και της κρυπτογράφησης. Η παρουσίαση των Εισηγητών της Crypto - Academy ήταν απολύτως κατανοητή, πλούσια σε πληροφορίες και εξαιρετική. Η τοποθεσία που έλαβε χώρα το γεγονός ήταν εξαιρετική και έκανε ακόμα πιο εύκολη την παρακολούθηση της Crypto - Academy. Πιστεύω ότι "We Greece" Crypto - Academy είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τι χρειάζεται για τα κρυπτονομίσματα και γι 'αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων!
Νάνσυ Δημοπούλου – 46 Ετών – Καλαμάτα -Δικηγόρος Αρείου Πάγου

Μέσω μιας πολύ καλής μου φίλης γνώρισα τις δραστηριότητες της “We Greece” & πήρα αμέσως την απόφαση να εγκαταστήσω ένα Crypto - ATM & στις 2 επιχειρήσεις που διατηρώ, με σκοπό να πρωτοπορήσω στην περιοχή της Αργοναυπλίας. Δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα. Τώρα πια όμως πιστεύω πως τα Ψηφιακά Νομίσματα είναι το μέλλον των συναλλαγών, αφού φθηνότερες και ταχύτερες συναλλαγές θέλει όλος ο κόσμος! Τα Crypto - ATM είναι ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό project της “We Greece” στην Ελλάδα! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάθε Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να πρωτοπορεί & να καινοτομεί.
Φιλιππίδης Γιώργος – 45 Ετών – Ιδιοκτήτης Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – Άργος & Ναύπλιο

revoil filippidis btc atm spot
Μετά από παρότρυνση ενός συνεργάτη μου να παρακολουθήσω ένα από τα Live Webinars που διοργανώνει η “We Greece” πήρα την απόφαση να συνεργαστώ μαζί της & να εγκαταστήσω ένα Crypto - ATM στο χώρο του καταστήματός μου. Μου άρεσε τόσο ο τρόπος παρουσίασης όσο & τα μηνύματα & η γενικότερη θετική ενέργεια που έλαβα από την “We Greece”. Εξάλλου, είχα προηγούμενη εμπειρία στα Ψηφιακά Νομίσματα, αλλά σαφώς όχι μεγάλη. Σήμερα πια πιστεύω ότι τα Ψηφιακά Νομίσματα είναι το μέλλον των συναλλαγών & η πορεία τους θα είναι ανοδική στην Ελληνική αγορά. Για αυτόν το σκοπό σχεδιάζω να κινηθώ ενεργά & να επικοινωνήσω το project της “We Greece” σε γνωστούς μου σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Γιαουρδήμος Βασίλης – 56 Ετών – Ιδιοκτήτης Cafe – Κώς

BTC ATM SPOT

global cage btc atn spot
Αποφάσισα να τοποθετήσω ένα Crypto - ATM στην επιχείρησή μου γιατί θεωρώ πως είναι μια κίνηση που θα αποφέρει κέρδη και αύξηση του πελατολογίου της. Είναι μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση από την οποία δεν θα ήθελα να απέχω. Επιπρόσθετα, ασχολούμαι με τα Ψηφιακά Νομίσματα από το 2014. Κάθε χρόνο αυξάνονται τα άτομα που τα χρησιμοποιούν & προσωπικά πιστεύω ότι σε 5 χρόνια από τώρα το 50% των συναλλαγών παγκοσμίως θα γίνονται με Ψηφιακά Νομίσματα. Ασφαλώς & θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την εγκατάσταση ενός Crypto - ATM με την πολύ καλή εξυπηρέτηση & υποστήριξη που παρέχει η “We Greece” σε όλα τα στάδια.
Παναγιώτης Κατσιδώνης – 40 Ετών – Ιδιοκτήτης Κοσμηματοπωλείου – Ρόδος

bitcoin atm spot-katsidonis

Crypto - ΝΕΑ

Άμεση Επικοινωνία